Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 2. март 2023.

Chrome dobija funkciju lakšeg zatvaranja tabova


Google Chrome je, uprkos svim nedostacima, omiljeni internet browser velikog broja korisnika, kako na mobilnim uređajima, tako i na računarima. Upravo poslednja verzija sada dobija izuzetno korisnu funkciju, koja je očito preuzeta sa Microsoft-ovog Edge browsera.

Kako prenose izvori sa Reddit-a, radi se o mogućnosti zatvaranja tabova dvostrukim klikom na njih, što će biti vrlo korisno kad ih imate otvoren velik broj. Naime, u takvim situacijama „x“ više nije vidljiv, što znači da na svaki tab kojeg želite da zatvorite, prvo morate kliknuti i tek tada pronaći spomenuti „x“. Dakle novi način će uveliko olakšati njihovo zatvaranje.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |