Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 3. март 2023.

Windows 12 izlazi već sledeće godine?


Ako je suditi prema promeni razvojnog ciklusa Windows 12 bi mogao da stigne već 2024. godine, a da se tu nešto događa daje naslutiti i tweet twitteraša @leaf_hobby, gde se, iako je obrisan, spominjalo da Intel radi na prilagođavanju sledeće generacije CPU-a za Windows 12.

Intel i Microsoft su za The Verge odbili da komentarišu navedenu objavu.

Ipak, u intervjuu za isti portal, Yusuf Mehdi, Microsoft-ov šef potrošačkog marketinga, je rekao: "Dok počinjemo da razvijamo buduće verzije sistema Windows, razmišljaćemo o drugim mestima na kojima bi AI trebao da odigra prirodnu ulogu u smislu iskustva".

Kako god bilo jasno je da Microsoft mora usko da sarađuje sa hardverskim partnerima kao što su Intel i AMD kako bi optimizovali čipove koji mogu da podnesu radno opterećenje AI-a, prenosi The Verge.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |