Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 18. април 2023.

Sega navodno kupuje Rovio, kreatora Angry Birds-a


Igra Angry Birds je postala pravi hit od kada je prvi put objavljena 2009. godine i danas je jedna od najpopularnijih mobilnih igara ikada. Međutim, nedavno je verzija Rovio Classics: Angry Birds, koja je izašla u martu 2022., uklonjena sa Google Play Store-a, dok je na iOS-u preimenovana u Red's First Flight.

Unprkos tome, izraelska mobilna kompanija Playtika je nedavno pregovarala o preuzimanju Rovio Entertainmenta, kompanije koja stoji iza Angry Birds-a, za čak 800 miliona dolara. Međutim, pregovori su završili prošlog meseca bez postizanja dogovora.

Sega je u proteklih nekoliko godina kupila nekoliko kompanija, pa ako do preuzimanja Rovio Entertainmenta dođe, to će biti samo jedno u nizu. Uprkos padu popularnosti igre Angry Birds, moguće je da Sega želi uložiti veliki iznos novca kako bi otkupila Rovio Entertainment.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |