Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 21. април 2023.

WhatsApp radi na animiranim emotikonima


Korisnici popularne aplikacije za razmenu poruka WhatsApp uskoro će dobiti novu funkciju koja će osvežiti njihova grupna ćaskanja. Meta, vlasnik WhatsApp-a, radi na animiranom emoji-ju koji će biti dostupan u predstojećoj beta verziji WhatsApp desktop aplikacije. GIF koji je pušten na WABetainfor prikazuje emoji Face sa Party Horn i Party Hat koji "skače" i vrti se. Izgleda da će se animirana verzija emoji-ja pojaviti kada bude dostupna, umesto statične.

Još uvek nije poznato da li će animirani emotikoni moći da budu isključeni kada ih WhatsApp uvede, ali će biti dostupni i u mobilnim aplikacijama. WhatsApp koristi Lottie biblioteku animiranih emoji-ja koji imaju malu veličinu i koji su skalabilni bez gubljenja kvaliteta slike.

Iako animirani emotikoni verovatno neće privući nove korisnike, oni bi korišćenje WhatsApp-a mogli učiniti zanimljivijim. Google-ove messages i iMessage aplikacije već godinama podržavaju animirane emotikone, pa WhatsApp pokušava da dostigne određeni nivo.

WhatsApp is working on animated emojis feature with Lottie to enhance user messaging experience!

WhatsApp is developing animated emojis by using Lottie, a library that lets designers easily create animations. This feature is under development.https://t.co/gY2bFSsewY pic.twitter.com/vRjvOYpqEg

— WABetaInfo (@WABetaInfo) April 17, 2023


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |