Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 7. јун 2023.

Ovi iPhone uređaji neće dobiti iOS 17


Apple je najavio da iOS 17 neće biti dostupan za iPhone X, uređaj koji je predstavio eru Face ID tehnologije. iPhone X je predstavljen 2017. godine zajedno sa iPhone 8 i 8 Plus modelima, koji takođe neće dobiti nadogradnju na novi iOS. To znači da će iPhone XS, XS Max i XR biti najstariji uređaji koji će biti kompatibilni sa iOS 17 kada bude dostupan ovog jeseni, ali to ne znači da će dobiti sve nove funkcije.

Svi telefoni koji su kompatibilni sa iOS 17 će dobiti najvažnije funkcije: nove dizajnirane kartice kontakata, StandBy prikaz za brze informacije tokom punjenja i Check In funkciju koja omogućava da nekome obavestite da ste sigurno stigli kući. Međutim, neke funkcije su rezervisane za novije iPhone modele. Na primer, gestovi i AR efekti prilikom reakcija u FaceTime-u će zahtevati iPhone 12 ili noviji model.

Takođe će vam biti potreban iPhone 12 ili noviji za neka poboljšanja u automatskom ispravljanju tastature i predlozima prilikom kucanja. Tu je i nova pristupačnost funkcija nazvana "Point and Speak" koja pomaže osobama sa oštećenim vidom da interaguju sa tekstom u svom okruženju, ali ta funkcija je ograničena samo na Pro modele iPhone 12, 13 i 14.

S tim u vezi, stariji uređaji poput iPhone XS i 11 će dobiti veći deo novih funkcija koje dolaze sa iOS 17. To je odlična vest ako posedujete jedan od tih telefona, samo budite spremni da sledeće godine budu isključeni iz podrške prilikom dolaska iOS 18.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |