Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 8. јун 2023.

Samsung u julu predstavlja Galaxy Z Flip 5 i Z Fold 5


U skladu sa ranijim izveštajima, Samsung je danas potvrdio da će sledeći Galaxy Unpacked događaj biti održan 27. jula 2023. godine. Ovaj važan događaj kompanije će se po prvi put održati u Južnoj Koreji, a na njemu će biti predstavljeni Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5. Prethodno, Samsung je lansirao svoje flagship telefone u Barseloni, Španija, ili San Francisku/Njujorku, SAD, pa je ovo lansiranje u njihovoj matičnoj zemlji nešto novo ove godine.

Sledeći Galaxy Unpacked događaj 2023. godine će se održati 27. jula u COEX-u, konvencijskom centru u Samseong-dongu, Gangnamu. To je mesto koje se smatra raskrsnicom gde se sastaju Teheran-ro, centar za inovativne startape, i Bongeunsa, budistički hram. Prema rečima TM Roha, predsednika i šefa Samsung MX (Mobile eXperience), Samseong-dong pruža očaravajući spoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti koji definiše glavni grad Južne Koreje, Seul.

Samsung je izjavio da menja pravac lansiranja svojih preklopivih telefona. Planira da održava događaje lansiranja u popularnim kulturnim gradovima širom sveta koji se uskladjuju sa temom svakog događaja. Ove godine, lansiranje Galaxy Z serije se dešava u Seulu, a moguće je da će sledećegodišnji događaj biti održan u drugom gradu.

Očekuje se da će Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5 doneti novu vrstu šarki za snažniji i elegantniji dizajn preklapanja. Navodno, nova šarka ima oblik vodene kapi koja omogućava telefonima da se preklapaju bez ikakvog razmaka između dve strane. Takođe, smanjuje vidljivost nabora na ekranu. Oba telefona se takođe šuška da će imati IP58 ocenu za otpornost na prašinu i vodu. Očekuje se da će oba telefona koristiti Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy procesor, slično kao Galaxy S23 serija uređaja. Galaxy Z Flip 5 će imati veliki spoljni ekran za veću produktivnost kada je telefon zatvoren.

Uz Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5, očekuje se da će Samsung predstaviti i svoje sledeću generaciju pametnih satova: Galaxy Watch 6 i Galaxy Watch 6 Classic. Takođe, postoji mogućnost da će kompanija predstaviti i Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ i Galaxy Tab S9 Ultra. Da li će Samsung otkriti i svoj nadolazeći XR headset kao odgovor na lansiranje Apple-ovog Vision Pro mixed reality headseta, ostaje da se vidi.

Ovaj događaj će biti veoma važan za Samsung jer će predstaviti nove preklopive telefone i druge uređaje koji će biti ključni za konkurenciju na tržištu. Ljubitelji tehnologije i potrošači sa nestrpljenjem očekuju ove nove uređaje i nadaju se da će doneti inovativne funkcije i poboljšanja u odnosu na prethodne modele.

Sa saznanjem da će Samsung Galaxy Unpacked događaj biti održan u njihovoj domovini Južnoj Koreji, ovo je uzbudljivo vreme za sve ljubitelje tehnologije, a predstavljanje novih uređaja biće prilika za kompaniju da pokaže svoju snagu i tehnološke inovacije. Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem iščekujemo ovaj događaj i vidimo šta Samsung ima pripremljeno za nas.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |