Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 26. фебруар 2014.

Facebook gasi svoju mail uslugu



Facebook objavljuje postupno gašenje email usluge na domenu @facebook.com. Kompanija je korisnike već počela upozoravati na skorašnji početak preusmeravanja svih poruka na njihovu primarnu email adresu.



Navedena opcija je sada i standardno uključena, dok je Facebook-ov portparol potvrdio kako je kompanijina usluga elektronske pošte u procesu gašenja.



Facebook je email uslugu počeo nuditi u novembru 2010. godine, ali ista nije uživala veliku popularnost među korisnicima. Kompanijinu email uslugu je pratilo i nekoliko poteškoća poput nedorađenog interfejsa i određenih problema sa privatnošću ili ograničene funkcionalnosti kao što je izostanak podrške za cc i bcc, piše the Verge.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |