Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 3. октобар 2015.

Nije hakerski napad: Microsoft greškom objavio Windows 7 Test patch

Follow @benchmark.rs

Ukoliko i dalje koristite Windows 7 i primili ste obaveštenje o ažuriranju sa neobičnim i sumnjivim imenom, nema razloga za paniku jer Microsoft samo testira servis nadogradnje. Kompanija je greškom objavila test patch za Windows 7 korisnike, čineći da svi misle da je Update servis hakovan i da su sada korisnici zaraženi zlonamernim programom. Postoji na stotine upisa online koji ukazuju na ovaj patch koji istinu za volju, i ne izgleda kao legitimni Windows update.

Njegovo ime je dugačak niz nasumično odabranih brojeva i slova, a u opisu se ne govori ništa o stvarima koje treba da ispravi. Ljudi su s pravom bili zabrinuti da su Microsoft-ovi serveri ugroženi i da Windows Update servis širi malware. Ipak, Microsoft je ubrzo skinuo taj patch sa servera, ali i oni koji su ga instalirali nemaju nikakvog razloga za brigu.

Windows će u 2017. godini biti treći operativni sistem u pogledu isporučenih uređaja

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |