Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 3. октобар 2015.

Titanfall dostigao 10 miliona korisnika

Follow @benchmark.rs

Prva igra Respawn Entertainment-ase pokazala kao veliki uspeh, kako je razvojni tim izjavio da je igra za PC i Xbox prešla 10 miliona korisnika. Šef Respawn Entertainment-a, Vins Zampela je objavio na svom Twitter nalogu da je cilj od 10 miliona prevaziđen. Titanfall je trenutno dostupan besplatno na Xbox One konzoli preko EA Access-a, a za PC putem Origin Game Time-a. Nakon ovakvog uspeha, samo je pitanje vremena kada će biti najavljena Titanfall 2 igra.

00174.jpg

Ovo predstavlja značajan pomak od 7 miliona "jedinstvenih korisnika" koji su igrali igru tokom novembra 2014. godine. Titanfall je trenutno dostupan za Xbox One, Xbox 360 i PC. Očekuje se da će Titanfall biti naslov koji će biti dostupan na više platformi.

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |