Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 3. октобар 2015.

Pogledajte kako izgleda LG-ev novi telefon sa sekundarnim ekranom iz svih uglova

Follow @benchmark.rs

LG je ove nedelje predstavio novi telefon koji nosi naziv LG V10. Ono što posebno ističe novi telefon je činjenica da ima sekundardni ekran kao i dve kamere sa prednje strane. Sekundarni ekran je 2,1-inčni rezolucije 1040 x 160 piksela koji može da prikazuje prečice aplikacija i druge relevantne informacije, dok dve kamere sa prednje strane služe kako bi se mogli slikati bolji selfiji.

Pored toga, telefon ima 5,7-inčni QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 808 SoC, 4 GB RAM i 64 GB interne memorije, kameru od 16 megapiksela, skener otiska prstiju kao i bateriju od 3000mAh, a pokreće ga Android 5.1 Lollipop platforma. Pogledajmo kako izgleda iz svih uglova.

LG V10 zvanično predstavljen sa sekundarnim ekranom i dve kamere sa prednje strane

lgv102.jpg

lgv103.jpg

lgv104.jpg

lgv105.jpg

lgv106.jpg

lgv107.jpg

Izvor: TheVerge

Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |