Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 12. фебруар 2023.

Galaxy S23 Ultra neće preživeti pad na beton


Osim poboljšanog SoC-a i sistema kamera, Galaxy S23 Ultra ima novu generaciju Gorilla Glass Victus 2 zaštite, koja bi ga trebala zaštiti od ogrebotina i udaraca. Ali, koliko je zapravo Samsung-ov top model izdržljiv, testirao je YouTube-r PBKreviews.

Testiranje je započelo uranjanjem Galaxy S23 Ultre u posudu sa vodom. Budući da telefon ima IP68 sertifikat, preževio je tri minuta kupanja bez ikakvih poteškoća. Izdržljivost Gorilla Glass Victusa 2 videla se kada je na red došlo testiranje grebanja sa kovanicama i ključevima, odnosno stvarima koje korisnici najčešće nose po džepovima zajedno sa telefonom.

Uprkos grebanju, kovanice i ključevi nisu uspeli da oštete ekran Galaxy S23 Ultre. Ogrebotine napravljene oštrijim predmetom, pojavile su se na osmom nivou Mohsove lestvice, sa dubljim znakovima oštećenja na devetoj. Za poređenje, prošlogodišnji Galaxy S22 Ultra izdržao je bez ogrebotina do sedmog nivoa.

Gorilla Glass Victus 2 nalazi se i na zadnjoj strani telefona, stoga je izdržljivost od ogrebotina ista kao i na ekranu. Međutim, pad telefona sa visine u nivou struka na beton, nije dobro prošao za Galaxy S23 Ultru. Ekran se odmah razbio, ali ako išta, Samsung-ov top model se i dalje mogao koristiti.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |